SCC-logo

Dine data, din (grønne) verdi // Klyngemøte 28. feb

Skrevet av
Dine data din grønne verdi
Dine data din grønne verdi

TEMAKVELD på City Scene tirsdag 28. februar 2023 kl 18:
SCC og ANF inviterer til dialog rundt hvordan vi best forstår verdien av virksomheters data

Temakvelden blir arrangert i en uformell setting og det vil være muligheter for mingling og sosialt samvær etter den faglige delen. Det vil være salg av alle typer forfriskninger.

Påmelding her.

Det grønne skiftet og ny regulering krever rapportering på mange områder. Uten en strategi for hvordan vi samler og lagrer data vil mange ikke klare å leve opp til slik rapportering.

Hvordan løser de beste slike utfordringer og hva kan vi lære av dem? 

Ateas Lars Iversen og Eugenie Bakous innleder kvelden og utfordrer oss til en åpen dialog med deltaere fra flere bedrifter.

  • Ny lovgiving legger føringer for at børsnoterte selskaper skal rapportere om miljørisikoer, sosiale spørsmål og korrupsjon. Hva betyr det for selskap som ikke er på børs, men som leverer til de som er det?
  • EU Taksonomien skal hjelpe investorer og banker med å identifisere virksomheter som har en positiv effekt på bærekraft. Hva betyr det for din bedrifts finansiering?
  • Endringer i byggeforskrifter krever dokumentasjon av ombruk av byggevarer. Har vi system på plass for dette?
  • Virksomheter blir pålagt å budsjettere for CO2-avtrykket sitt. Hvordan måler vi dette?

Alle disse punktene har en ting til felles, evnen til å kunne dokumentere og fange opp data som gjør at du kan svare opp disse kravene og skape ny verdi. Men hvor, hvordan og når skal man starte?

Del gjerne

Facebook
LinkedIn